Опитите ми да бъда блогър

Ровя из блогове и сайтове наред, идеи без чет. И се питам, защо хората губят толкова време в този виртуален свят, защо са по-склонни да са затворени, някакси капсуловани. Ще кажете заради работата, бизнеса си, искат да популяризират идеите си. Ок, прави сте, но това отнема толкова много време, а има хора, които имат по минимум 5 блога, пишат кратки статии, пускат линкове… а кога работите всъщност, вие драги блогъри? Винаги се питам, защото не на всички работата им е свързана с интернет пространството, дори на тези, които се оправдават, че търсят информация за това или онова. Или може би сте си намерили някоя добре заплатена работа,  и под прикритието на задълженията ви, свързани с мрежата (имейли, проучвания) вие всъщност по цял ден си висите в нета, с отворения ежеминутно профил в някоя социална мрежа, да не кажа няколко профили и си цъкате наляво и надясно.

Аз използвам интернет наистина за работа, професията ми дава възможност да работя от всяка точка на света. Интернет ми помага да изкарвам пари, всъщност благодарение на него се изхранвам. Пълна съм с идеи, задачи и задължения, и наистина нямам време просто да седя и непрестанно да отварям линкове, снимки, да чета чужди истории, или пък още по-малко да играя на безполезни игрички. АЗ ЖИВЕЯ РЕАЛНО, НЕ ВИРТУАЛНО. Животът е да се живее активно, истински. Щастието ми е именно във факта, аз да изживея нещата, да ги предизвиквам.

Блог, книга – да искам да пиша, да споделям, да предавам опита си, но ще го направя по-късно. По-късно когато няма да мога активно да се наслаждавам на живота, на децата си, да посещавам шумни места, да имам по-екстремни преживявания.

Нямам амбиции да съм известен блогър, единственият ми стремеж да е да имам повече последователи, без някаква специална кауза, да вися денонощно, просто за да търся интересни неща и да ги поствам в собствения си блог, само за да ми казват Браво!  Прощавайте, но ми е доста елементарно това.

Наистина вески има право да се изразява в пространството според собственото си ниво, потребности и виждане, но това не е моят начин явно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s